Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens of online via het contactformulier

Bale Handelsbemiddeling

Nederland

Openingstijden:

-Maandag t/m Vrijdag: van 8:30 – 16:30 uur;

-Zaterdag en zondag op afspraak;

Contactformulier:

uw vraag, bericht of offerte aanvraag

Bedrijfsnaam
Postadres
Postcode/ Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Subject
Naam

Privacyverklaring:

Bale Handelsbemiddeling (B.H.B.) verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Persoonsgegevens van klanten, als ook bezoekers van de website, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt B.H.B. zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens/AVG.


Delen van persoonsgegevens met derden:

Bale Handelsbemiddeling verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden zonder uw toestemming. Zij verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke.


Beveiliging persoonsgegevens:

Bale Handelsbemiddeling neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Hebt u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan bale-handelsbemiddeling@gmx.com of Manager@bale-handelsbemiddeling.com.